Het teamWie zijn we bij RABLE?

''Bij RABLE worden we gedreven door één enkele passie: met slimme oplossingen meer zonne-energie mogelijk maken. Sinds onze oprichting hebben we constant gestreefd naar waardevolle innovatie, grenzen verleggen en goed inspelen op mogelijkheden in de markt. Onze reis is nog maar net begonnen, maar concrete resultaten zijn nu al zichtbaar door slim werken en creativiteit van ons top team. Een team dat staat voor onze kernwaarden van integriteit, samenwerking en het dagelijkse streven om de verwachting te overtreffen.''

 

Ieder dak een energie centrale!

''Opgericht in 2022, begonnen we aan een missie om alle platte daken uit te rusten met een zonne-installatie. Waarom de natuur en meren vol leggen met zonnepanelen terwijl zoveel daken nog ongebruikt zijn? Vandaag de dag blijft die missie ons leiden terwijl we door het dynamische terrein van zonne-energie navigeren. Onze kwaliteit in innovatie heeft ons naar de voorhoede van dit veld gestuwd, waardoor we nieuwe oplossingen kunnen leveren die niet alleen voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar ook anticiperen op toekomstige uitdagingen.''

 

De energie transitie versnellen

''Terwijl we vooruitgaan, blijven we gefocust op onze visie om de energie transitie te versnellen. Deze visie is van essentieel maatschappelijk belang en maakt ons vastberaden om de lat steeds hoger te leggen, verandering te omarmen en nieuwe kansen te grijpen. We zetten ons in om een positieve impact te hebben op de wereld, niet alleen door onze producten en diensten, maar ook door onze verantwoorde bedrijfspraktijken en toewijding aan duurzaamheid.''

 

Erik Valks

CEO, RABLE Group B.V.


Werken bij RABLE


RABLE produceert een innovatief montagesysteem voor zonnepanelen. Een oplossing die de montage van zonnepanelen op alle platte daken mogelijk maakt, zelfs wanneer de dakconstructie zeer zwak is. Met de mogelijkheid om alle daken te voorzien van zonne-energie met behulp van ons ballastvrije montagesysteem kunnen we de natuur beschermen en de energietransitie versnellen.


Als je bij ons wilt komen werken kom je in een jong, ondernemend en succesvol bedrijf terecht. Je krijgt de kans om mee te groeien, je ondernemerschap te ontwikkelen en snel te schakelen met je collega's. Met een duurzame missie en visie voor ogen willen we bij RABLE het verschil maken.


Naast ons gezamenlijke doel als team hechten we waarde aan een open cultuur. Het nemen van initiatief en het hebben van ownership zijn speerpunten waar wij op richten. Dit alles gaat uiteraard gepaard met op zijn tijd ontspanning waarbij we met het team padel spelen en dagelijks samen lunchen.Wil jij meehelpen om de energietransitie te versnellen?

Werken in onze productiehal?

Via Youngones kan je eenvoudig een dienst uitkiezen waarop je bij ons kunt komen werken. Al 72 anderen zijn je voor gegaan, ben jij de volgende?

Stage bij RABLE


Bij RABLE vinden we het belangrijk om nieuw talent te vinden en een transformerende ervaring te zijn die de basis legt voor je professionele reis. Of je nou student opzoek naar je interessegebied of young professional die graag praktijkervaring op wilt doen, onze stages bieden een dynamische en verrijkende omgeving die je leert om samen te werken en je persoonlijke ontwikkeling stimuleert.

Op de volgende afdelingen kan je terecht:

  • Commercie
  • Operatie
  • Product development
  • Product design

Wil je net als Alex een onvergetelijke en leerzame zomer?

Stuur je motivatie en cv naar ons op via onderstaande knop, hopelijk tot snel!0:00
0:00