Projecten op daken

Zwakke daken vormen geen obstakel meer voor zonne-energieprojecten. Ontdek innovatieve oplossingen om zonder ingrijpende constructieve aanpassingen zonnedakinstallaties te realiseren. Onze speciaal ontwikkelde PV-onderconstructie biedt een grote overspanning en rust op dakbalken. Dankzij deze uiterst rigide constructie wordt het gewicht automatisch verdeeld over de dakbalken die het kunnen dragen, met minimale belasting op de dakplaten als resultaat. Geniet van verkorte projectduur en bespaar kosten, terwijl de impact op het milieu vermindert.

0:00
0:00

Project vormgeven met het RABLE-montagesysteem

Voor installateurs

De voordelen van RABLE bij jouw project:

  • Snelle en eenvoudige installatie
  • Potentie van projecten op zwakke daken (vanaf 7 kg/m2)
  • Geen ballast nodig
  • Stabiele constructie
  • Tot 95% minder dak-ankers
  • Duurzaam en milieuvriendelijk

Wil jij jouw zonnepanelen-project installeren met het RABLE-montagesysteem? Neem gelijk contact op en krijg advies over de mogelijkheden van de constructie van het pand, bijbehorend legplan en offerte.

Nieuw bij RABLE? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat jouw eerste project soepel verloopt. Zo zorgen wij voor een training tijdens een eerste installatie en denken wij mee in de projectvoorbereiding.

Voor pandeigenaren

Wil je jouw pand verduurzamen, maar is het dak te zwak bevonden? Met het RABLE-systeem is de kans groot dat er wèl een zonne-installatie op jouw dak kan worden geplaatst.

RABLE kan worden toegepast bij daken die niet meer dan 13 kg/m2 aankunnen. Wil je lichtgewicht panelen gebruiken? Dan kunnen wij al vanaf 7 kg/m2 worden gebruikt.


Wie gaat het project installeren?

Bij RABLE werken we met verschillende installateurs die projecten vorm kunnen geven. Neem contact op om gekoppeld te worden aan een van onze installateurs. Heb je al een installateur op het oog? Wij komen graag met hen in contact om meer te vertellen over RABLE.

Projecten


Dank voor je interesse in RABLE

Om je een passend advies te kunnen geven, vragen we je om ons zoveel mogelijk informatie over je vraag of project te geven via onderstaand formulier.


Daag ons uit met je vraagstuk!

Adres:

Kabeldistrict lab
Schieweg 15a
2627 AN Delft
Logo Rable - innovative mounting structure for solar panels

RABLE Solarpanel Support System | © 2024 All rights reserved | Terms and Conditions | Privacy Policy & Disclaimer
0:00
0:00