Ontgrendel het potentieel van zwakke daken voor zonne-energie met RABLE


Het benutten van zonne-energie op platte daken is een essentiële stap naar een duurzamere toekomst. Echter, voor daken met beperkte draagkracht vormt dit een uitdaging. Bij RABLE begrijpen we dat elk dak uniek is en bieden we innovatieve oplossingen die zelfs geschikt zijn voor platte daken met beperkte draagkracht. We zullen bespreken hoe RABLE’s oplossingen helpen bij het realiseren van zonne-energieprojecten op deze daken.Ontdek waarom een solide montagesysteem van vitaal belang is voor stabiliteit, veiligheid en duurzaamheid en hoe RABLE’s expertise en innovatie het mogelijk maken om het potentieel van zwakke daken te ontgrendelen voor een groenere energietoekomst.

system-weak-roofs-systeem-zwakke-daken-zonnepanelen-zonne-panelen-installatie-installation-sunpannels-energietransitie- energie-energy-transition-nen7250-insurance-PVinstallatie-PV-solar-power-daken-montage-systemen-kosten-panels-solarpannels-innovation-innovatie

Ook duurzame energie opwekken?

Waarom zwakke daken zo belangrijk zijn voor zonne-energie

Zwakke daken vormen een uitdaging bij het implementeren van zonne-energieprojecten. Deze hebben vaak een beperkte draagkracht en kunnen niet altijd traditionele montagesystemen ondersteunen. Echter, met de groeiende vraag naar duurzame energiebronnen, is het benutten van deze daken cruciaal om de overgang naar schone energie te versnellen. RABLE begrijpt het belang van het maximaliseren van de beschikbare ruimte en streeft ernaar om zwakke daken te transformeren tot bronnen van duurzame energie.

Vergelijking met traditionele montagesystemen voor zonnepanelen op plat dak: RABLE vs. Traditioneel  

Traditionele montagesystemen voor zonnepanelen op platte daken zijn vaak niet geschikt voor zwakke daken vanwege de vereiste draagkracht en de noodzaak van ballast, veelvoudige dak-ankers of renovaties. Dit kan leiden tot kostbare investeringen en hinder op de werkvloer bij het gebruik van zwakke daken voor zonne-energieopwekking. In vergelijking hiermee biedt RABLE een innovatieve oplossing die zwakke daken transformeert tot ideale locaties voor zonne-installaties. Ons ballast vrije montagesysteem verdeelt het gewicht gelijkmatig over het dak, waardoor de noodzaak van renovaties of extra ballast wordt geëlimineerd.  

Vergelijking met traditionele montagesystemen voor zonnepanelen op plat dak: RABLE vs. Traditioneel  

RABLE heeft als missie om het behoud van de natuur te waarborgen door het gebruik van daken voor opwekking van zonne-energie. Ons PV-montagesysteem voor platte daken maakt het mogelijk om zwakke daken te voorzien van zonne-installatie zonder kostbare renovaties of constructieve aanpassingen. Met onze oplossing kunnen gebouweigenaren snel en efficiënt groene energie produceren, waardoor ze bijdragen aan een duurzamere toekomst. Onze visie is om alle beschikbare daken te benutten en te voorzien van duurzame energie, waardoor de energietransitie wordt versneld en het behoud van de natuur wordt gewaarborgd.  

Ontgrendel het potentieel van zwakke daken voor zonne-energie met RABLE: ontdek onze innovatieve systemen

RABLE biedt een twee innovatieve oplossingen voor het benutten van zwakke daken voor zonne-energie:

·   RABLE4roofs/ Oost West

De RABLE4roofs biedt de mogelijkheid om overspanningen tot wel 10 meter te realiseren op dak kolommen of -balken. Met ons efficiënte uitvouwmechanisme verloopt de installatie vlot, waardoor het systeem ideaal is voor situaties waarin dak onderhoud of verhuizing vereist zijn.

·   RABLE8/ Oost West

De RABLE8 is het revolutionaire systeem dat twee keer zo groot is als de standaardversie. Met dit formaat kan de RABLE8 moeiteloos overspanningen tot wel 25 meter realiseren op dak kolommen of -balken. Bovendien genereert de RABLE8 een hogere opbrengst per vierkante meter dankzij minder looppaden, wat resulteert in een efficiënter gebruik van de beschikbare ruimte.

Met deze twee diverse systemen biedt RABLE flexibele oplossingen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van elk project en de mogelijkheid bieden om het maximale uit zwakke daken te halen voor zonne-energieopwekking.

Het maximale halen uit zwakke daken voor zonne-energie met RABLE

Het benutten van zwakke daken voor zonne-energieopwekking is een essentieel onderdeel van de wereldwijde inspanning om de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen en de overgang naar schone energie te versnellen. Met innovatieve oplossingen zoals die van RABLE kunnen daken worden getransformeerd tot waardevolle bronnen van duurzame energie, zonder de noodzaak van kostbare renovaties of constructieve aanpassingen. Als pionier in de sector zijn we vastbesloten om alle daken te voorzien van zonne-energie, waardoor een groenere en schonere toekomst wordt gerealiseerd voor komende generaties.  


Wil je meer weten over hoe RABLE je kan helpen om het maximale uit zwakke daken te halen voor zonne-energie? Neem dan nu contact met ons op en ontdek hoe we samen kunnen werken aan een groenere toekomst!

system-weak-roofs-systeem-zwakke-daken-zonnepanelen-zonne-panelen-installatie-installation-sunpannels-energietransitie- energie-energy-transition-insurance-PVinstallatie-PV-solar-power-daken-montage-systemen-kosten-panels-solarpannels-innovation-innovatie
Optimale draagconstructie voor zonnepanelen op plat dak: RABLE’s innovatieve oplossing  
Het succesvol installeren van zonnepanelen op platte daken vereist meer dan alleen de juiste panelen en zonlicht. Een solide draagconstructie is van vitaal belang voor stabiliteit, veiligheid en duurzaamheid.
Ontgrendel het potentieel van zwakke daken voor zonne-energie met RABLE
Het benutten van zonne-energie op platte daken is een essentiële stap naar een duurzamere toekomst. Echter, voor daken met beperkte draagkracht vormt dit een uitdaging

Nikki Hoexum

Commercial Manager

Address:

Kabeldistrict lab
Schieweg 15a
2627 AN Delft
Logo Rable - innovative mounting structure for solar panels

RABLE Solarpanel Support System | © 2023 All right reserved
0:00
0:00